Opened 12 months ago

Last modified 4 months ago

#2816 new bug

GTK UI issues under setup.py install

Reported by: firefox Owned by:
Priority: major Milestone: 2.0
Component: GTK UI Version: develop (git)
Keywords: Cc:

Description

When GTK is iconofied on ubuntu 16.04 and a torrent is finished, if you open the GTK interface by double click on the icon, it will not say that it's completed but still says that it's downloading. using the deluge-console shows as completed. have to close deluge and open it again then will show the files completed or not. when not iconified all ok.

Change History (8)

comment:1 Changed 47 years ago by firefox

  • Status changed from pending to new

comment:1 Changed 12 months ago by Cas

  • Milestone changed from 2.0.x to needs verified

Please provide more info, screenshots etc...

comment:2 Changed 12 months ago by firefox

If from the icon i do pause session and then a resume session it will show up the right state. it's just when on the iconified state. any idea ?

comment:3 Changed 12 months ago by Cas

Sorry that sounds completely different to the original description so I am now confusing as to what issue you are reporting.

Please use screenshots or a screencast to show what you are doing.

Last edited 12 months ago by Cas (previous) (diff)

comment:4 Changed 12 months ago by firefox

  • Resolution set to Invalid
  • Status changed from new to closed

bug related to ticket #2807. installing as develop works.

comment:5 Changed 12 months ago by Cas

  • Resolution Invalid deleted
  • Status changed from closed to reopened
  • Summary changed from GTK UI to GTK UI issues under setup.py install

The other ticket relates to WebUI so it's not the same.

comment:6 Changed 4 months ago by Cas

  • Milestone changed from needs verified to 2.0
  • Status changed from reopened to pending

Can you update with the steps to reproduce?

comment:7 Changed 4 months ago by firefox

Will look up as soon I have some time. But another old bug jumped up again. If u start gtk iconified mode its ok systray works but when starting up in that mode the preferences button stops Working so you can't disable the option anymore . Have to edit manually or delete .config/deluge

Note: See TracTickets for help on using tickets.