Custom Query (2449 matches)

Filters
 
Or
 
  
 
Columns

Show under each result:


Results (268 - 270 of 2449)

Ticket Resolution Summary Owner Reporter
#610 Fixed UPNP failing with Netgear WPN824v2 andar vivaelamor
Description

First time I've used a 1.x version (1.0.5) and UPNP is failing with my Netgear router. It was working on the version in the ubuntu repository (0.5.x I think?).

I have done a compile with UPNP logging enabled and it shows the router being sent an extra / in the URL: http://10.10.10.1:80//Public_UPNP_C3

If I try that URL in a browser it comes up with the router login. If I take out the extra / it comes up with a blank page ready for the POST.

I have attached the log.

#611 Duplicate UPNP failing with Netgear WPN824v2 andar vivaelamor
Description

First time I've used a 1.x version (1.0.5) and UPNP is failing with my Netgear router. It was working on the version in the ubuntu repository (0.5.x I think?).

I have done a compile with UPNP logging enabled and it shows the router being sent an extra / in the URL: http: 10.10.10.1:80 Public_UPNP_C3

If I try that URL in a browser it comes up with the router login. If I take out the extra / it comes up with a blank page ready for the POST.

I have attached the log.

#612 Duplicate UPNP failing with Netgear WPN824v2 andar vivaelamor
Description

First time I've used a 1.x version (1.0.5) and UPNP is failing with my Netgear router. It was working on the version in the ubuntu repository (0.5.x I think?).

I have done a compile with UPNP logging enabled and it shows the router being sent an extra / in the URL: http://10.10.10.1:80//Public_UPNP_C3

If I try that URL in a browser it comes up with the router login. If I take out the extra / it comes up with a blank page ready for the POST.

I have attached the log.

Note: See TracQuery for help on using queries.