Opened 12 years ago

Closed 12 years ago

#2210 closed bug (Invalid)

Will Not Connect

Reported by: mocha459 Owned by:
Priority: major Milestone: 1.3.6
Component: Unknown Version: 1.3.5
Keywords: Cc: peytongclarke@gmail.com

Description

I open Deluge and at the bottom there's an orange X that says 'Not Connected'. I am only able to click on the preferences and connection manager icons. When I used the app previously, I never had any problems connecting. I'm not sure what changed or if I could've messed with something, but I'm pretty sure it's not the latter as I wouldn't have any idea as to how to use the connection manager.

I'd appreciate a prompt response as this is the third time I've requested help for this very issue.

Furthermore, this whole ticket thing is really not user-friendly at all. I have no idea what type of problem I'm having, or I wouldn't be asking, I have no idea what 'milestone' or any of the options therein mean, I have no idea who in the world I would cc or assign this ticket to, or what the component category even means.

Change History (4)

comment:1 Changed 12 years ago by mocha459

  • Cc peytongclarke@gmail.com added
  • Milestone Future deleted

comment:2 Changed 12 years ago by Cas

  • Milestone set to 1.3.6
  • Priority changed from critical to major

Where have you requested help on this issue before? The forum is the usual place to start with questions/problems. The bug ticket system is for reporting of precise issues and the BugReporting page has details on this process.

I am not entirely sure of issue you are reporting but it sounds as though you have disabled/unticked 'classic mode' and so now Deluge is in thinclient mode.

comment:3 Changed 12 years ago by Cas

  • Status changed from new to pending

comment:4 Changed 12 years ago by Cas

  • Resolution set to invalid
  • Status changed from pending to closed
Note: See TracTickets for help on using tickets.