Opened 12 years ago

Closed 11 years ago

#713 closed bug (WontFix)

WebUI Label Button Missing

Reported by: czer323@… Owned by: damoxc
Priority: major Milestone: 1.3
Component: Web UI Version: 1.1.0_RC3
Keywords: Cc:

Description

Using Ubuntu 8.10.

Unable to assign labels to selected torrents in non-ajax white template webui. The button across the top are missing only the label button. I am able to assign labels from within an X window with gtk, but that defeats the purpose of using it remotely with a webpage.

I have used 1.0.7 successfully. The issue started when I installed rc2. When I upgraded to RC3 the issue was still present. I did not attempt to use RC1, so I am not sure if the issue was presented there.

I did attempt to use the Ajax form but if I have labels enabled, it creates a whole new set of problems. The list of torrents section displaces itself to under the advanced selected info.

Change History (3)

comment:1 in reply to: ↑ description Changed 12 years ago by czer323@…

Upgraded to the latest release 1.10.

Same issues as before. Blue ajax template is not displaced by label plugin, however there is no button for assigning labels. White and Classic templates are missing the label button to assign labels. Is there a new way of assigning labels through the WebUI?

comment:2 Changed 12 years ago by damoxc

  • Milestone set to 1.3.0
  • Owner changed from mvoncken to damoxc
  • Status changed from new to assigned

comment:3 Changed 11 years ago by damoxc

  • Resolution set to wontfix
  • Status changed from assigned to closed

I'm closing this as wontfix as this relates to the old web interface, track #733 for further updates.

Note: See TracTickets for help on using tickets.